Post by talnensmablapo on Mar 8, 2022 6:03:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PAC-MAN ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PAC-MAN IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod rohkem münte ▞▞▞
▞▞▞ PAC-MAN 2022 version ▞▞▞
😎!
Paljudel juhtudel ei tööta juhtnupud, kuid kummitused liiguvad teie järel. See rakendus on nõme. Selle laadimine võtab igavesti ja olen üsna kindel, et selle põhjuseks on reklaamid. Ja reklaamid on väljakannatamatud. Nad sunnivad teid vaatama mitut reklaami ja eemaldasid vaigistusnupu, nii et olete sunnitud neid ka nüüd kuulma. Pacman on piisavalt kõva, ilma et sa seda veelgi rohkem üles keeraksid. Mitte kunagi enam.
See värskendatud versioon rikkus mängu, mündid ei tööta enam lisade vaatamisel ja mäng takerdub regulaarselt. peate sulgema ja uuesti alustama. Häbi, varem oli lõbus.
Mäng on hea, kuid kogu stiil on muutunud ja see ei meeldi mulle, palun minge tagasi aega, mil pidime uute labürindite avamiseks münte koguma
Ma armastan pacmani ja armastan selle versiooni. Siiski mõtlesin paar probleemi mainida, et saaksite need parandada. 1 on juba mainitud, kuid mainin seda uuesti, on ilmuvad reklaamid. Mul on olnud mõned rakendused, mis tegid sama asja ja ma eemaldasin need, kuna see võttis rakenduse väärtusest liiga palju maha ja ma ei taha pacmani eemaldada, kuid ma ei taha ka, et mind reklaamidega pommitaks. Ma tõesti arvan, et reklaamid peaksid minema. Samuti annab see klassikalist pacmani mängides lisaelu alles pärast esimest 10 tuhat punkti, kuid pärast seda iga 10 tuhande järel mitte. Teised labürindid teevad seda, aga klassikalist pacmani mängides ei tee seda. Peale selle naudin ma mängu väga ja naudin mängimiseks saadaolevate labürintide mitmekesisust. See on suurepärane mäng ja ma usun, et see võib ka edaspidi olla suurepärane mäng seni, kuni reklaame pole, sest need võtavad mängust ja mängust naudingu. Aitäh.
SEE ON NII HEA MANG ET MA ANAN VIIS TÄRNI
noh, mu probleem lahenes uue värskendusega. Ma jäin jõuluvõistlusest ilma, kuid sain oma probleemide korvamiseks münte. Pac-mani on endiselt raske juhtida ja see on tehtud alates viimasest suurest värskendusest ning sageli peatub see mõneks sekundiks liikumise. Olen tema ajalõpu ajal kaotanud palju elusid! Selle tõttu annan 4 tärni 5-st. Parem kui Pac-man üldse mitte.
Mulle meeldib mäng aga loo režiimis järgmise järjekorranumbri asemel, mis näitab, et see näitab kogu mängu jooksul 1. Ma ei saa aru, miks see ei lase mul mängida laudu, mis näitavad numbrit 1
Õudne Õudne Õudne, mis selle loo režiimiga on, kõik oli korras ja siin nad lähevad asjad sassi... ME KÕIK TAHAME LIHTSALT MÄNGIDA REGULAARSET PAC-MANI.PALUN MUUDA SEDA SEDA ASAP
hullult hea mäng 😃😃
섹스 게임 - 커플게임 엔터테인먼트 cih
Vanem versioon
Mäng oli suurepärane, kui makstes avati kõik labürindid. Seejärel lisasid nad loo mudeli, võtsid kõik mu krediidid, mille eest maksin, ja ma ei saa isegi mängida, sest kui see laaditakse, siis see hangub! Mängu imelik oleks pidanud jätma selle nii, nagu see oli. Rääkimata sellest, et pärast raha maksmist võtsid nad selle kõik ära!
Mulle ei meeldi lugu Liigutage palun Tooge tagasi pacmani 40. aastapäev. See on hea mäng. Olen seda aastaid mänginud ja tahaksin seda mängu tagasi.
Olin sunnitud Story Mode'i uuesti käivitama. Nüüd hangub see tasemele 39. Olin liikunud mööda sellest, et mäng oli aastaks maas. Mida me peaksime nüüd arvama. Parandage see jama!!!
Kogu mäng on täielikult muutunud ja muutnud suhteliselt lihtsa mängu mingiks wannabe story režiimiks, mis näib olevat suunatud kirjaoskajale väikelapsele.
Kas vaadata reklaame, et saada rohkem punkte? Ei, sa ei taha? Kahju, siin on reklaam
See mäng on tore. aga võrgukasutus nii aga ja sa mängid seda mängu
See mäng läks tõesti alla. See on paljude reklaamidega prügikast. Sõna otseses mõttes iga kord, kui lava üle lööte, esitab see pealesunnitud reklaami ja see on väga tüütu. See on ka raha haaramine, mis paneb sind ostma münte lihtsalt mängu mängimiseks. Ma ei saa seda enam nautida ja see on üsna mängimatu. Parandage mikrotehingute probleem ja reklaamide hulk. Mäng on endiselt päris originaalitruu, kuid pidevate reklaamide tõttu ei usu ma, et olete minu huvi äratanud. 2 tärni
Kas sa tead, mis on Pacmanis head? See on puhas lihtsus. Olete kapitalistlikust ahnusest mängu ära rikkunud. See on kollane kuju, kes sööb täppe ja väldib kummitusi, kuidas sa selle keeruliseks muudad?
Imeline mäng👍😁
Varem oli see viie tärni mäng, kuid mänguaeg on reklaamide tõttu drastiliselt vähenenud. Näib, et reklaame on palju, kuni vajutate hoogu või proovite piina mängimiseks rohkem laenguid saada. Siis kui võidate piina, ei saa te niikuinii auhinnamünte.
Mulle meeldib mäng. Olen mänginud alates 80ndatest. Kuid see rakendus kustutab perioodiliselt kõik edusammud ja kõik labürindid tuleb uuesti avada. Seda on mulle paar korda tehtud. Igal juhul on see mäng lahe.
Mänguga on praegu palju probleeme, ma pole veel leidnud selle parandamiseks ühtegi värskendust. Huvitav, kas kodumaa häkkerid said sellest mängust kinni, mängisid seda mängu iga päev ja armastavad seda, sellepärast andsin sellele 2 staarid nüüd ma ei saa seda õigesti tööle panna, sest viimase 25 päeva jooksul olen mänginud ainult ühel turniiril sama turniirilabürint, palun parandage probleemid
Armastan mängu, kuid tõrgetega probleeme. punases kastis on teade: oih, midagi läks valesti. Kui ma klõpsan kastist välja, ei ilmu jätkamiseks puudutamine kunagi, nii et ma ei saa mängida. see on toimunud viimastel nädalatel. aidake!
Loo režiim on kinni jäänud 39 ei lähe sellest mööda Ootan järgmist värskendust, kui muudatusi ei desinstalli. Nüüd palju parem, kuna viimane värskendus töötab lõpuks hästi.
See mängib hästi, kuid see on liiga tundlik. Saate lihtsalt libistada sõrme valesse kohta, mis peatab mängu järsult või sulgeb rakenduse kogemata. See on hea idee, kuid seda on liiga kohmakas kontrollida. Samuti arvas, et lukustatavad on üsna igavad.
Olen sellest mängust väga haaratud! Mängides ja paremaks muutudes võite saada tasu müntidega, sooritada igapäevaseid missioone, osaleda turniiridel, see annab teile näpunäiteid, kohandab raskusastet ja tundlikkust, saate oma müntide abil oma Pac Mani elustada, et jätkata pärast teie elude lõppu. ja saate müntide abil osta rohkem boonusetappe!
PAC-MAN Arcade ezfw
sa ei saa seda mängu mängida
see "mäng", kui seda nii võiks nimetada, pole see lõbus. Üritasin sellega paar ringi mängida, kuid mind segas pidevalt reklaamide hulk. kui katkestan WiFi-ühenduse ja proovin siis mängu mängida, ütleb see, et vajan mängimiseks Interneti-ühendust, kuigi see on OFFLINE mäng. ka juhtnupud on väga halvad, ma ei kaaluks selle allalaadimist.
Algus rämps on lihtsalt liiga pikk ja liiga palju reklaame, kes tahaks oodata, kuni kogu see prügi päris mänguni jõuab? Usun, et üle 4 tärni hinnang on sellel kuidagi üle paisutatud
PAC-MAN Arcade zzbj
Ma ei saa Pac-Manist kunagi tüdineda! See on lõbus mäng. Mulle meeldib, et seal on tasemeid. Mängin seda mängu sülearvutiga. Saan ekraani puudutada. Kui otsite mängu, mis on siin olnud juba aastaid. Mäng, mis viib sind tagasi. Mäng, mille vastu te ei kaota huvi. Usun, et peaksite alla laadima Pac-Mani!
Viimane värskendus rikkus minu mängukogemuse selle mänguga? Ei saa normaalselt avada, see külmub iga sissejuhatuse korral, pettunud.
Ma armastan seda mängu! See on nii lõbus ja mulle meeldib, kuidas saate lisaks algsele kaardile mängida ka uusi! Reklaami vaatamine elavdamiseks on suurepärane eelis ja kontrollpunktide olemasolu tasemete vahel on suurepärane! Mõnikord jookseb see minu uues seadmes kokku, kuid see on midagi, millega saan elada. Üldiselt ma armastan seda mängu! Head päeva!
Siiani oli hea, kui saate mängida ainult lugude režiimi, mis on paljude reklaamidega üsna igav, ei saaks seda mängu enne, kui nad saavad menüüs tagasi valida, millist mängurežiimi soovite mängida
Pärast viimast värskendust on mul probleeme juhuslike labürintidega, kus puuviljad jäävad pärast nende söömist nähtavaks. See muidugi tähendab, et ma ei saa seda labürinti lõpetada. Proovisin kaks korda desinstallida ja uuesti installida ning alguses tundus, et see töötab, kuid nüüd teeb see sama asja uuesti. Loodetavasti saab see peagi parandatud.